Aah homme tavarada !!!

Krt, ei tea kuis seal läheb? Peaks igaks juhuks positiivselt meelestama end. Hmm, teisipäeval puhkasin, kolmapäeval päevakul, neljapäev puhkasin, täna tegin ka 36min ning enesetunne peaks üpris ok olema. S.t et jooksuvormi peaks enam-vähem olema, puhatud on piisavalt. Orienteerumise poolelt, oi- oi, viimati eestikatel, siis kolmapävakul. Seal suutsin 45 minutiga vaid 7 punkti üles leida, jube. Rajapikkuseks tuli u. 2km, teise punkti läksin 12min,mis iseenesest ei olenud pikk etapp. Lihtsalt seisin ja üritasin maastikku kaardiga sobitama panna, ei suutnudki. Õnneks aitas väike võru poss mind hädast välja. Ühesõnaga: ei olnud motivatsiooni orienteeruda.
Homme on kõik teisiti. Tahan joosta, tahan võidelda, ei taha vigu teha. Esimesse punkti rahulikult, mis mul kunagi välja ei tule, ning üleüldse rohkem kaarti lugeda. Sest seal võidavad need, kes teevad vähem viga, nagu alati. Konkurente ei karda, isegi maailmameistreid mitte, pealegi stardivad nad minust eespool nagu ülejäänud konkurendidki. Ma tean, ma suudan.. end joosta poodiumile.
Loodan, et saan piisavalt magada. Eelmisel nädalal oli raskusi uinumisega, loodan, et pead vaevasid tuhended mõtted ja küsimused. Kuidas Tallinna saada, kes/millised on kursakaaslased, milliseks kujuneb mu elu, kuidas treenida, kellega, kus, palju raha läheb... aah.
Peaks lõppu midagi positiivset ikka panema. Hmm..:)

Kommentaarid