JUUBE!!!

Tavarada - võssa täiesti. Aasta kõige kehvem jooks peale Jukolat, kaotus võitjale 37 min. Kõik oli algul hästi, söömine, soojendus, venitused, enesetunne, kuid kuni K-punktini.
K-punkt: Jooksin valesti välja, ok, pole hullu.
Esimese läbisin hästi, õige valiku tegin. Olen rahul.
Teise minnes ruttu lagedale, kaldusin liialt ära, aga pole hullu. Punkti minek on kahtlane, millegi järgi ei ole minna. Hmm, suunaga pihta ja olemas? Aga siiski kaldumine, aimatav õige koht, sobitan kokku, kuid täiesti vale. Kurat, metsas oli ju veel orvandeid, jooksen teele välja.. Dooh, paremale oli kaldunud (jälle).
3. Hea minna, loen kõik välja, a enne punkti tekib segadus, õnneks jagasin matsu välja. Okei, midagi ei ole siiski kadunud.
4. Ruttu teele, sealt mäe äärt pidi. Odot, paremal hoopiski lohk, ok, saan aru. Keeran teeraja pealt metsa ja üritan suurele ninale joosta. Sealt tasapisi kõik välja lugeda. Hea plaan, a nina tundub imelik, kuid jooksen üle ning ei saa midagi enam aru. Üritan paika saada, ei õnnestu, aah kõik on kadunud.
5. Plaan ruttu teele, sealt järgmisele ning mäest alla lohkudesse ja rahulikult punkti. Teedel väike enesekindlusekaotus, kuid punkt on seal, kus see olema peab.
6. Ruttu teele, kuid seda ei tule ega tule. Õnneks sain siiski teele väikese kaldumisega. Teeraja kurvi pealt metsa, üle nina, lohu äärt pidi - kõik on korras. A sealt edasi ninale, enam ei klapi midagi, arvasin end teise kohta ning aeg hakata kammima metsa. Viga!! Annan alla.
7-8 Korras.
9. Punkti võtmisega raskused, muu ok.
10. Ringi, ok.
11. Jooksen eelmisest veidi valesti välja, a saan teele. Plaan keerata teelt ära pisikesele rajale, ok sain, sealt künkale. Kõik on valesti!! Ei oska orienteeruda.
12.Kõnnin, ei tee viga.
13. Punkti võtmisega raskused.
14.-Lõpp Lihtne, longin ära.
Kokkuvõttes ei saanud ma endale pidureid peale. Siin peab aega rohkem varuma punktist väljajooksul, rajavalkul ning rohkem suunda vaatama. Kaart on 15 000, miski ei saa tulla ruttu. Homme katsun neid meeles hoida ning targa jooksu teha.

Kaart kehva kvaliteediga:

Kommentaarid