Vorm?

Peale eestikaid, pühapäeval, tegin legoringi. Joosta oli kerge,hea ning väga meeldiv,kuid kahjuks ainult selleks korraks. Alates esmaspäevast hakkasid probleemid.
Mõtlesin nädal enne tavarada vähe tõsisema nädala teha, kuid hullult raske hakkas. Esmaspäeval polnud minekut, teisipäeval käisin Mammasetes, seal oli tõusudel eriti koss koos ning kolmapäeval värskas kaardil olles loobusin Miti-Mihkli tempost ja sörkisin Kuljusega lõpuni, ei jõudnud lihtsalt liigutada end.
Milles viga? Leidsin jala pealt ka puugi peale võistlusi, peale eemaldamist tekkis sinna u 10 cm diameetriga laik. Allergia arvatavasti, sest kevade poole olin ka puugihammustusest veidi palavikus. Või siis lihtsalt väsimus, ühest puhkepäevast peale võistlusi äkki ei piisa mulle. Igatahes neljapäeval sörkisin Kurega tunnikese ning sellest ajast saati oli enesetunne jälle hea.
Sellel nädalal rohkem puhkan, esmaspäeval tegin leboringi ning lasin 1600m peale seda. Raske oli peale esimest ringi, kui ma end kinni tõmbasin (jälle). Ringiajad 1.01, 1.15, 1.20, 1.19 umbes ning aeg 4.57.
Eile puhkasin, täna käin kolmapäevakul..
Eelmine nädal tuli jooksu 9h 12min + teisipäevakul punktide mahapanek + venitused. 10 tundi tuli ikka ära :P

Kommentaarid