EMV pikk rada 2. koht

Olen rahul. Suhteliselt korralik jooks minu poole, kuigi arenguruumi on jälle kõvasti. Enne starti arvasin, et võidab see, kes teeb vähem viga ning teeb õiged teevalikud ning nii ka oligi. Kahjuks tuli ka mul vigu ja valesid teevalikuid, õnneks ka palju häid minekuid.
Algus-1KP Võtan rahulikult, ei torma, teede peal tekib väike segadus, kuid jooksen kindlalt ringi punkti. (kaotus 30sek Mihklile)
1-2 Jooksen lagedale, sealt teele, sest otseminek tundub riskantne. Tee pealt võtan lisatõusu, oleks pidanud otse minema. (kaotus 45 sek Mihklile)
Kahe esimese punktiga minut kaotada on selgelt liiast, kindlasti puudus enesekindlust.
2-3 Esialgne plaan minna vasakult ringi, kuid viimasel hetkel mõtlen ümber ning lähen paremalt ning õigesti tegin. Teerajal vaatan järgmisi pikke etappe, mda ma tavaliselt teinud pole. Hea. Samuti jooksin 15. punktist läbi. Enne punkti kaob teerajake ära ning tekib väike segadus, kuid usaldan kompassi ja saan väikese ajaviitmisega punkti. (kaotus 0)
3-4 Rahulikult ja kontrollin palju suunda, õnneks paistis punkt kaugelt. (kaotus 0)
4-5 Üle kraavi mäe peale, kontrollin asukohta ning ebakindlusega jõuan punkti. (kaotus 0)
5-6 Rajavalik oli varem tehtud: raiuda otse lagedale ning seda pidi paremala teele. Paraku võttis lagedale jõudmine liialt palju aega. Võib-olla oleks pidanud vasakult minema. (kaotus Mihklile 1.31)
6-7 Kartsin otse minna ja jooksin paremalt ringi. Ei usu, et palju kaotasin sellega. Punktipiirkonnas tekib segadus, et millises soos olen. Esimene kindel viga. (kaotus 1.39)
7-8 Täielikult teeradapidi nii kaugele kui võimalik. Kaotus tekkis aga kahtlaselt suur. (+42 sek)
8-9 Ruttu teele, kuid oleksin pidanud vähe otsemini sinna minama. Muidu lihtne. (+13 sek)
9-10 Lihtne, kuid julgust vähe. (+11 sek)
10-11 Raske valik, kuid juba enne oli plaanis otse minna. Risuses ja rohelises kaotan aga liialt aega, oleks pidanud kas kohe vasakult lagedalt või paremalt ringi minema. (+2.35)
11-12 Jälle ei julgenud otse minna ning jooksin alguses kaare sisse. Tee pealt punkti poole keerates ei saa asukohast hästi aru, kuid soos selgub, et paremale olin kaldunud. Enne punkti teen vea, õnneks taipan üpris ruttu ära. (+1.12)
12-13 Teerada mööda ning punkti. (+3sek)
13-14 Algul oli plaanis minna paremalt pisikesi teeradu mööda, kuid olin kaldunud veidi vasakule ning kütsin otse suure tee suunas. Enne punkti muutusin jälle ebakindlaks. (+0)
14-15 Plaan oli minna paremalt pisikesi teid mööda, kuid soos kaotasin tee ära. Hakkasin suure mäe ja lageda suunas raiduma ning õnneks sain ka paika, punkt tuttavas kohas. (+1.34)
15-16 Algul paremalt ning võimalikult kaua teed mööda. Hästi. (+0)
16-17 Ruttu lagedale ning teed pidi kindla peale. (+2sek)
17-18 Teed pidi lagedale sealt tuttavad kohad. (+11sek)
18-Lõpp Üpris lihtne ja teid mööda. 19-sse kaotan kahtlaselt palju jooksuga.


Üldiselt võib rahule jääda, sest edu ei toonud ainult kindlam jooks vaid ka konkurentsitus. Arvestades tavarada ja teadet ei olnud ma just eriti enesekindel ning liialt arglikult jooksin. Kaotust tuli erinevatel etappidel liialt palju. Kõvemad vennad oleksid vast jooksnud 2.00 kanti, mul aga 2.12 Kokkuvõttes käib kah jooks.

Kommentaarid