Mõnikord ikka veab ka :D

Lugu selline, et 28.03 vaja Göteborgi laagrisse saada. Kuna oma hajameelsuse tõttu jäin õigel ajal ütlemisega hiljaks, tuleb mul piletid ise organiseerida. Aga millega minna?
Variandid on järgmised:
1)Tallinn-Göteborg-Tallinn lennikiga, hea ning otseminek, kuid khm kallis. 3000-5000kr
2)Helsingi-Göteborg-Helsingi, laevapiletid juurde, seiklemine Helsingis,kuid lennikipiletid ka kallid.
3)Tallinn-Riia bussiga (200kr ots), Riia-(ümberistumine)-Göteborg-Riia lennukiga ning bussiga tagasi. Hea ja odav variant lennuki suhtes (u 900-1200kr ots) ja seiklemist nii,et vähe pole. Kuid siiski, õhtul ei tule Riiast bussi tagasi, peaks öö Riia lennu/bussijaamas veetma, elaks üle. Oli juba mõte ära broneerida, aga kokkuvõttes siiski üpris kulukas ning ebamugav.
4)Tallinn-Stockholm laevaga, Stockholm-Göteborg rongiga ning samat teed pidi tagasi. Milles küsimus? Laevaga hea mugav sõita ning hommikuks Rootsis, aga (doh) rongipiletid kusagil 1100kr. Oleksingi juba laevapiletid ära broneerinud, kui oleksin süsteemile pihta saanud. Kuidagi ei suutnud välja nuputada,miks broneerimisel üks ots õpilasele 1 aknata kajutikohaga 3000kr peaks maksma. Hinnakiri väidab, et u 350kr-ga peaks kohale küll jõudma. Mõtlesime järgmisel päeval reisibüroost järele küsida, kui poleks veel paremat varianti leidnud.
Vaatasin uuesti lennupiletihindu ning ohoh:
Alates 14.02.07 pakub City Ailrines soodsat lennuhinda Göteborgi. Reisiperiood alates 26.03.07Edasi-tagasi lennupilet:Göteborg 2102 EEK
Maksud ka sees, tore. RR maksab laagri eest ja ka osa transpordikuludest, nii et võib minna küll.

Kommentaarid