Hooaja avastart - Karjalaskevõistlus ja Lihavõttesprint

Karjalaskevõistlus 3+/3+
Võistluspäevaks ei olnud jalad veel täielikult ära taastunud ei jooksuharjutustest ega laagrist. Üllataval kombel oli kohe alguses kerge tunne ning pidin tagasi hoidma,et kinni ei jookseks. Pärast oli tunda juba kangust ning väsimust, eriti peale kraavi ületamist 17-sse punkti. Jalad külmusid jääkülmas vees ära ning imelikul sammul jõudsin lõpiks lõppu. Nii külma ilmaga polnudki varem võistelnud, takkajärgi oleks pidanud soojemini riidesse panema. Nii, et jooks kõva 3+, käib kah. (üks asi häiris kõvasti: peapael oli maha ununenud ning jooksed kippusid tihti silma minema, peaks lühemaks ajama)
Kaardilugemise poole pealt oli vajakajäämisi. Teise minnes otsustasin teevariandi kasuks, kuna kartsin võsaseid piirkondi otseminekul. Kuna etapp oli pikk, sai järgmisi ette vaadatud ja lootsin punkte hästi kätte saada. Oh ei, 1:15000'l väike ala kaardil on metsas hiigelsuur. Koperdasin 2, 3 ning 4.-ga, arvan, et mingit kindlat plaani nende võtmiseks polnud. Lootsin kohale joostes kätte saada, kuid nii ei saa. Edasi sujus paremini, kuid jooksu üldiselt iseloomustab madal enesekindlus, palju kahtlustamist ning kehvad punktistväljajooksud. Rada oli iseenesest lihtne, kõva 3+ jälle, pole hullu.
Rajad

Lihavõttesprint 4/4+
Eelmise päeva õhtul tegin korraliku venituse ja viskasin jalad otseses mõttes seina peale ja oh imet, jalad jälle jooksukõlbulikud. Rada ka ei olnud eriti pikk, jõudis joosta küll, kuid lennukist oli tunne kaugel. Jooks 4.
Orienteerumine sujus paremini, kuna rada ning maastik ei olnud just kõige raskemate killast. Koperdamisi tuli 1. ning 11. punktiga, ülejäänud hästi. Üldse, seekord oli punkte võtma minnes mingi plaan olemas ning see töötas. Rahul, 4+ :D
Rajad
Tulemused

Paistab, et Sander ning Jürgen jooksevad minust omajagu kiiremini, kuid teistega peaks joosta kannatama küll. Loodan vähemalt. Tore ikka heas konkurentsis joosta :D

Kommentaarid