Tallinna sügisjooks 10km

Hea, et ikka kirja panin. Mõtlesin, et saab vähemalt järgmiseks aastaks heasse stardigruppi. EMV pikk rada imes mind korralikult tühjaks, nii et paar viimast punkti tulid väga raskelt ning lõpuspurdiks ei jäänud üldse midagi. Õhtul mõtlesin veidi sörkida, kuid sellest ei tulnud midagi välja. Viskasin hoopis jalad seinale, venitasin ja lootsin järgmiseks päevaks imet. Hommikul sörkisin 20min, kuid väsimus oli ikkagi sees.
Eesmärk oli joosta 100 sisse ning umbes sama ajaga nagu eelmine aasta (netoaeg 36.39) Samuti Petsist kinni hoida, kui suudan :D
Peale starti oli päris hea tunne. Esimese kilomeetrit ei hakanud punnima, kuid oli tempo hea. Võis hakata eesolijaid püüdma. Grupist-gruppi kuni jõudsin sellisesse punti, kuhu sain küll sisse, kuid tempo käis üle jõu ikkagi. Talusin tempot ka peale tagasipööret veidi, kuid kustumise maik oli juba suus. Lasin neil minna. Tempo langes ning ette tuli jooksu raskeim punkt. Millal tagumine grupp järgi jõuab?
Keegi aga ei jõudnudki järgi. Sain uuesti hea sammu sisse ning eesolevad ei kaugenenudki enam. 7-8km'l sain paarist mehest mööda ning tunne oli üpris hea jälle. Esimesel tõusul jõudsin veel ühele mehele järgi, sain isegi mööda korraks, kuid jäime siiski kokku. Nüüd algas võitlus. Tema läheb ette, kuid ma ei anna alla ja panen ise mööda. Tuleb ikka järgi ja oleme kõrvuti, mõlemad jookseme piiri peal. Mõtlen alla anda kui ta peaks veel ühe kiirenduse tegema. Seda õnneks ei juhtu. Viimane tõus, ikka kõrvuti. Tean, et võib-olla on liiga vara spurtida, aga siiski saan väikse vahe sisse. Nüüd läheb raskeks, kuulen tagant ta samme. Algab laskumine, ei tea, kas oma orienteeruja sammuga suudan edestada teda. Mihkel hüüab, et lase pikka sammu. Püüangi anda puusaga juurde ning see tuleb isegi välja. Võitsin teda :D.

Esialgne tulemus 35.20 ning koht 24 :D Uskumatu, kas eelnevast kurnavast päevast oli abi? Igatahes polnud 10km lihastel midagi viga. Nojah, nüüd on jalad siiamaani kanged.

Järgmine aasta eesmärgiks joosta ajaga 34.xx :D

Kommentaarid

  1. "looma" juurest peaks kaks noolt lähtuma, su suunda kah üks.

    VastaKustuta

Postita kommentaar