Baltic Junior Cup - 2 viga, 2 rikutud jooksu

Uus võistlus, kus ma sain esimest ja viimast korda käia. Seekord siis Lätis, Jurmalas. Esindatud olid Balti riigid, Poola ja Rootsi kahe maakonnaga. Konkurentsi jagus.

Kohale jõudsime reedel, saime ka kaardiga veidi joosta. Tundus lihtne ja kiire olevat.

Tavarada
Hommikul katsetasin hommikujooksu enne võustlust. Arvan, et pigem oli kasu sellest, kuna 17min jooksu ja venitusega saab jalad üpris lahti. Nii, et enne starti ei pidanud väga palju liigutama end.
Jooks algas hästi, tempo oli hea ning kõik sujus. Heaküll, tegelikult pidin ühe põiepeatuse ka 5. punktis tegema, kuna enne starti sai liiga palju joodud.
Siis tuli see 12. punkt, millega ma tegin otsustava vea. Lugesin teid, kuid keerasin vale tee peale. Lootus pätse pidi punkti jõuda vaibus ruttu. Ei saanud end ka ruttu paika ning sinna need 3+min kadusid. Kahju. Üks väiksem viga tuli siiski veel: tahtsin joosta 20-st 22-se. Õnneks taipasin seda enne kui liiga hilja oli. Pääsesin lisakaarega.

Tulemused















Teade
Njah, minu pärast tühistati terve võistkond. Ideaalne jooks kuni 13. punktini. Punktist jooksen suunaga välja ja asun kaarti lappama, et vaadata järgmisi numbreid. Paraku loen edasi punktist nr 15. Kuna etappide 13-14 ja 15-16 suund enam-vähem klapib, siis sattusin 14. punkti isegi. Kuna number klappis, siis sai edasi joostud. Punktist väljajooksul lappasin kaarti jälle ning arvasin, et kaldusin seetõttu ära ja aru ei saa enam midagi.
Paar minutit hiljem suudan end paika panna ümmarguse aia järgi. Mõtlesin küll korraks, et tohoh nii kaugele kaldunud, kuid jätkasin jooksu 17.sse punkti. Finishis ei saanud ma loomulikult aru, et midagi võiks valesti olla. Kahju.
Muidu oleks päris hea aeg tulnud.



















Mulle täiesti sobilik maastik. Potentsiaali oli, kuid ei suutnud seda ära kasutada.

Kommentaarid