Kokkuvõte


1. Iga inimolendi peamine töö on töö oma sisemaailma kallal. Tee iga päev midagi tähendusrikast, et ennast sügavamaks muuta. Et sinu peamine elu oleks sellina, nagu seda tõeliselt soovid, pead kõigepealt saama selleks, kes sa tõeliselt oled.

2. Näe oma elu imepärase kasvamise koolina. Kõik, mida koged - nii head kui ka rasked asjad-, on tulnud, et anda sulle õppetund, mida selles isikliku arengu järgus kõige rohkem vajad. Mõista seda tõde ning küsi endalt ikka ja jälle "Missugust võimalust minu isikliku kasvu seisukohalt esindab see inimene või olukord?" See on suurepärase seesmise rahu allikas.

3. Jää iseendale truuks - parim on ehe elu. Ära iial ennast reeda. Võta maha ühiskondlik mask ja näita maailmale julgelt omatõelist palet. Maailm saab selle võrra rikkamaks.

4. Pea meeles, et korjame seda, mida projitseerime. Meie väline elu ei ole midagi muud kui sisemise elu peegelpilt. Heida valgust oma valgustamata küljele. Saa teadlikuks oma vääroletustest, piiravatest veendumustest ja hirmudest, mis sind alla suruvad, siis muutub ka sind ümbritsev maailma.

5. Me näeme maailma mitte sellisena, nagu see on, vaid sellisena, millised oleme ise. Tea, et tõde igas üksikus olukorras võtab meie isikliku vitraažakna - meile ainuomase konteksti - värvingu. Pese oma aknad puhtaks ning puhastad ka oma elu. Siis näed ka tõde.

6. Ela, juhindudes südamest - südametarkus ei vea sind kunagi alt. Järgi südame vaikseid nõuandeid ning sind juhitakse sulle määratud saatuse juurde.

7. Tunne elu vastu uudishimu. Loobudes seda kontrollimast, annad ruumi, kuhu saavad siseneda võimalused ja voogata aarded.

8. Kanna enda eest hoolt. Tee iga päev midagi vaimu, keha ja hinge eest hoolitsemiseks. Need on eneseaustuse ja enesearmastuse alustoimingud.

9. Loo suhteid. Pühendu seoste süvendamisele sind ümbritsevate inimestega. Keskendu teiste aitamisele nende unistuste teostamisel ning huvitu rohkem isetust teenimisest kui isikliku rahulolu otsimisest. Oled siin selleks, et maailma rikkamaks muuta, kui selle tõe unustad, siis reedad end.

10. Jäta endast maha pärand. Inimsüdame sügavaim igatsus on vajadus elada ürituse nimel, mis on inimesest enesest kõrgem.

Kommentaarid