Eesti ekideni MV

I vahetus
5km
Aeg 15.50

Stardis selgus, et tugevamad jooksjad olid tagumistes vahetustes. Seega, stardijoonel oli kolm nime, kellest üks pidi esimese vahetuse võitjaks tulema. Alo, Ilja või mina. Ma uskusin stardist alates, et võidan.

Alo alustas aga kiiresti. Nii kiiresti, et rahulikust algusest rääkida ei saanud. Üllatusest hoolimata hoidsin talle tuulde ning tõdesin, et küll on võimalik ebaühtlaselt joosta. Kord kiirendus, kord aeglustus, sujuvusest oli rütm kaugel. Kuid Alo juhtimisel kulges esimene ring 7.49’ga. Tempoga kohanesin hästi, üksi oleksin aeglasemalt alustanud, ning kogu aeg oli tunne, et mul on veel üks käik varuks. Ning see on neetult hea tunne!

Kui esimene ring möödas, siis läks käiku ka minu taktika: peale esimest ringi hakkan andma. Seda küll mitte päris ringi algusest alates, vaid peale tõusu. Algul mõtlesin kõik viimase laskumise peale jätta, kuid tunne oli tõusul niivõrd hea, et alustasin sujuva kiirendusega. Jalg töötas, rütm oli hea ning tunne samuti – võitsin. Aeg. 8.01.


Eelmise aasta sügise vorm: (võistlus samas kohas)

5km Martin Simpson 8:15 8:42 0:16:57

Edasiminek.

Nüüd hooaeg läbi ka :D Jehuu!



Jooksutehnika stiilinäiteid

Pavel Loskutov

Taivo Püi ja Tiidrek Nurme


Mul on vaja kätetööd parandada.

Kommentaarid

  1. tervist, vaatasin stardivideot, no seal läks ikka ilgeks punumiseks, süüdlane teada :D, vedades priiskasin liialt energiaga, vahel unustan end jooksu algus ära v kipun riskima liialt...siiski selle jubeda "karismaatilise" jooksuga ületasin ka ise eelmise aasta aega 17 sekundiga
    Alo Rand

    VastaKustuta
  2. Ikka kõvasti vedasid alguses! Oleksime teise poole ka sama kiiresti jooksnud, siis olnuks juba super aeg.

    VastaKustuta

Postita kommentaar