Uue hooaja ootuses

Teoreetiliselt. Eesmärk on protsesse hakata juhtima automaatikast tuntud tagasisidestatud süsteemi läbi. Lähtuvalt väljundi kõrvalekaldest, s.t veast, hakatakse juhtima protsessi ennast.

Praktiliselt. Tuleb luua objektiivne keskkond, et subjektiivne hinnang muutuks objektiivseks. Loomulikult tuleb luua ka vastavad mastaabid. See saab olema uue aasta üheks eesmärgiks. Seda ennekõike järgnevatele aastatele mõeldes.

Illustratsioonid

Täpsemalt

Praktiliselt

Kommentaarid

  1. Kas sa kogu seda infomassi, mis tabelisse kirja saab, pärast analüüsida ka oskad?

    VastaKustuta
  2. Hea küsimus. Vaja on teada saada, kas treenitus toimib või mitte. On palju põhjusi, et miks ta ei pruugi toimida. Kas toimib või mitte, ka see kajastub kusagil. Me katsume leida kõiki neid tegureid. Raskeks teeb selle see, et kõik on ikkagi hinnanguline.

    VastaKustuta
  3. Anonüümne8:22 PM

    Kogu tabeli andmestik tuleb analüüsimisele ilmselt ainult kõrvalekalde toimumisel (va kontrolltehted) ning selliselgi puhul valik olulistest muutujatest. Seega ei ole andmeid kindlasti liiga palju ja iga treeningvahendi juurde kuulub tegelikult veel spetsiifilisemaid detaile. Eriti tempo ja SLS ning nende omavahelised korrelatsioonid võrreldes teiste mikro- ja makrotsüklitega.
    Vabalt võiks lisada palpeeritava lihastoonuse (jäik, vetruv, liiga pehme vms), hinnangu enesetundele, une kvaliteedi (uinumine, ülesärkamiste hulk, tunne ärkamisel - värske?)

    VastaKustuta
  4. Tänud asjaliku kommentaari eest.

    VastaKustuta

Postita kommentaar