Nõmme seeriajooksu II etapp – 5000 m

Aeg 16.03

Kommentaarid

  1. Allan5:01 PM

    Nagu ma sulle eile ütlesin, on aeg alla 16 minuti sinu hetke vormi kohta väga hea tulemus. Paar sekundit üle selle pole ka midagi hullu. Tegelikult on ju vorm tasapisi ikkagi paremaks läinud. Küll sa Eestikatel paned asja paika ja jooksed korraliku isikliku. Nüüd tuleb lihtsalt pea selge hoida ja korralikult trenni teha.

    Edu sulle!

    VastaKustuta
  2. Allan, sul oli aja poole pealt täiesti õigus.

    Jooks kulges nii, et esimesed kaks kilomeetrit kulgesid 6.00-ga, siis tempo langes. 2,5 km peal läks raskeks ning kolmandast kilomeetrist lasin konksu lahti ning kustusin ära.

    Ma jooksin lõpuni vaid selle nimel, et olin sulle lubanud, et ei katkesta. Raske oli!

    VastaKustuta
  3. Allan8:59 PM

    Vähe tõenäoline, aga võib-olla oleks õige taktika korral hoopis sul õigus olnud ja sa oleksid isikliku jooksnud või siis vähemalt 10-20 sekundit alla 16 jooksnud. Kui oleksid esimesed 2 km jooksnud 6.14-ga, oleksid olnud ikka veel oma isikliku graafikus. Äkki siis ei oleks sa ka ära kustunud. 16.03 sellise kiire alguse kohta pole paha.

    Ma pole vist kunagi katkestanud - kes korra katkestab sel võib kergelt harjumus tekkida.

    VastaKustuta
  4. Tõsi.

    Katkestama kipuvad nood, kel kunagi hea vorm olnud ning nüüd, kehvema vormiga, tahavad enamat tõestada kui nad tegelikult võimelised on.

    Järgmine võistlus hoopis uus võistlus - 800 m.

    VastaKustuta
  5. Ai kui hea lugu, lingin seda kusagil edasi.

    VastaKustuta
  6. :)

    Mõtlesin algul, et kirjutan selle looga paralleelselt ka enda jooksu lahti, kuid polnud tuju.

    Stardiärevus, hiiliv-kõikevõimaldav algus ning lahtine-tõeline jooks kuni kolmandikuni. Seejärel hakkas jaks otsa saama, tehnika muutus järjest konarlikumaks, jalad ei töötanud ning edasi ei liikunud. Ning staadioniringid hakkasid venima ja venima.
    Siis tuleb pööre: jään grupist maha ning olen üksi. Katsun veel jooksu hoida, kuid see läheb nii neetult raskeks ja staadioniringid venivad veelgi aeglasemalt.
    Lõpuks päästab mind finiš.

    VastaKustuta

Postita kommentaar